Knikarmschermen

Alle terrasschermen van Weinor onderscheiden zich door eersteklas technologie in combinatie met design ontwerp.

Design

Weinor zonneschermen vallen op doordat ze gemaakt zijn met hoogwaardige materialen gericht op een esthetische vormgeving. U kunt kiezen voor de meest geavanceerde technologie in een modern design.

Comfort

Alle zonneschermen kunnen geleverd worden met geïntegreerde LED-verlichting of LED-lijsten. Geniet van het warme licht dat de dimbare LED’s verspreiden, ook wanneer het zonnescherm is ingeschoven. De LED’s hebben een levensduur van 30.000 uur!

U kunt zowel de besturing van uw zonnescherm als het dimmen van het licht draadloos regelen met de BiConnect afstandsbediening.

Techniek

De LongLife knikarm van Weinor staat bijzonder goed aangeschreven omdat hij is getest tot 100.000 bewegingen. Vandaar dat wij u 10 jaar garantie bieden op deze techniek. In combinatie met matrijsgesmeed aluminium in het scharnier is het product technisch af. Naast deze knikarm is er ook een goed alternatief, de knikarm met rondstalen ketting. De ketting vertoont na vele duizenden bewegingen nog steeds geen slijtage. Ook hierop krijgt u 10 jaar garantie.

Let u eens op de fraai ontworpen terrasschermen zoals de Zenara. Uniek in zijn segment omdat dit scherm de German Design Award Special Mention 2014 heeft gekregen voor zijn techniek, vormgeving en uitstraling. Slechts twee bevestigingspunten aan uw gevel, zelfs voor een overbrugging van 6 meter! De cassette die elegant opent en sluit is standaard uitgerust met LED-verlichting in de onderlijst. Dat verhoogt de sfeer op het terras, vooral als de avond valt.

 

Neem contact op!

Meer weten over knikarmschermen of andere producten van Weinor? Neem contact met Solide op en kom langs!

Contact