Over Solide Zonwering

Dennis de Ruiter

Eigenaar Dennis de Ruiter is een gedreven werker met ondernemersbloed in zich. Kwaliteit, tevredenheid en flexibiliteit, speerpunten voor Dennis, heeft hij samengebracht in zijn bedrijf ‘Solide Zonwering’. 

Solide staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en kracht. Voor Dennis moet dit voor de klant terugkomen in juiste advisering middels een goede voorlichting, tevreden koop en gedegen onderhoud d.m.v. onderhoudscontracten:

Een product, een persoon en een bedrijf waarop te vertrouwen is. Dat is Solide!

Dennis de Ruiter - Solide Zonwering Apeldoorn eigenaar
Dennis de Ruiter
Eigenaar
3
IJzersterke merken in huis
250
Producten in het assortiment

Kwaliteit. Een bewuste keuze.

Solide Zonwering biedt enkel producten van merken waarin wij vertrouwen hebben en waar we trots op kunnen zijn. Zonneschermen, horren, terrasoverkappingen en raamdecoratie waar u jaren plezier van hebt. Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit en staan bekend om onze scherpe prijzen. Offerte aanvragen

Aan huis

Wij komen graag bij u thuis. Wij nemen dan diverse stalen en demo’s mee van onze zonneschermen, horren, gordijnen en raamdecoratie zodat u een goed beeld krijgt van ons aanbod.

Kwaliteit dat zichzelf terugverdient.. met Weinor, Unilux, Velux en Verano bieden wij Solide oplossingen..

Installatie

We installeren met gedegen precisie ons duurzame product bij u thuis. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent over uw nieuwe aankoop..

Onderhoud

Om een product technisch en esthetisch goed te houden, is onderhoud noodzakelijk. We willen u graag zo lang mogelijk laten genieten van uw aankoop maar door weersomstandigheden blijft het product niet altijd mooi en functioneel..

Informeer daarom bij ons naar het Solide Zonwering ‘onderhoudsconcept’. Ook daarin willen we u graag van dienst zijn..

Vragen? Neem contact met ons op.

E-mail, bel of bezoek ons. Ga naar onze contact-pagina via onderstaande knop.

Contact

Recensies