Terrasoverkapping: Een overkapping voor elk seizoen

Plaza Home Terrasoverkapping van SolideWat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is een constructie die bestaat uit een afdak dat steunt op palen en is bevestigd aan de woning als overkapte verlenging van het terras. Doordat uw terras overkapt is, zit u droog of in de schaduw wanneer u wilt.

Voordelen van een terrasoverkapping

 

Een terrasoverkapping biedt u de mogelijkheid om doorgaans het hele jaar buiten overdekt te kunnen zitten. Dit betekent dat u, naar gelang de temperatuur is, lekker buiten kunt verblijven ook als het regent. Bij iedere weerssituatie kunt u optimaal genieten van het buiten zijn.

Terrasverwarmer

Als het tegen de avond kouder wordt heeft u de mogelijkheid om een terrasverwarmer bij ons aan te schaffen. Zo blijft de temperatuur onder de overkapping aangenaam en kunt u nog langer buiten blijven, tot in de late na-avond.
Glazen wanden

Wanneer er overdag een ongewenste wind opsteekt of de regenval dermate schuin is bieden wij ook de mogelijkheid om de zijkant en of voorkant te voorzien van glazen wanden. Dit geeft een aannemelijke sfeer als verlengstuk van uw woning.

Zonwering

Wanneer de zon in de zomer hoog staat kan het al snel warm worden onder de overkapping. Daarom kunnen wij als optie aanbieden om een op maat gemaakte zonwering boven of onder de overkapping te laten plaatsen. Zo kunt u blijvend genieten onder de warme zon.

Verlichting

De terrasoverkapping kan worden voorzien van LED-verlichting om de aangename sfeer te versterken. Deze verlichting is geïntegreerd in de plafondbalken en is naar wens te dimmen.

Voordelen van een terrasoverkapping van Solide Zonwering

  • Prachtig verlengstuk van de woning
  • Uitermate geschikt om ieder seizoen overdekt ‘buiten’ te genieten
  • Naar eigen wens aan te kleden qua opties
  • Leverbaar in een grote hoeveelheid RAL-kleuren

Neem contact op!

Kom en bezoek onze showroom voor meer informatie. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen om kosteloos een inschatting te doen van de situatie met een daarop gebaseerd advies.

Contact