Raamdecoratie

Eye catchers, perfectie; wij genieten van onze producten, hoe ze tot in de puntjes verzorgd zijn.

Raamdecoratie

 

Met onze raamdecoratie kunt u in huis schaduw en sfeer creëren. Denk aan gordijnen in allerlei soorten, of jaloezieën. Tegenwoordig worden deze producten met een goed oog voor design ontworpen en vervaardigd. SOLIDE biedt u een ruime keuze in raamdecoratie.

Al onze raamdecoratie wordt uiteraard op maat gemaakt.

Om een beeld te krijgen van wat wij van SOLIDE te bieden hebben, kunt u hieronder bladeren door een gedeelte van ons assortiment.

   of bel: 06-51 77 59 30

Assortiment raamdecoratie

Gordijnen

Elegant en romantisch of luxueus en toch eigentijds. Dat zijn de gordijnen van SOLIDE. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende soorten stof, kleuren en designs. Verduisterend of licht doorlatend. Aan u de keuze.

Jaloezie

Onze Jaloezie heeft kunststof, aluminium of houten lamellen. Hierdoor zijn ze dus voor elke ruimte in uw woning geschikt. Een jaloezie oogt warm en brengt sfeer. SOLIDE komt graag bij u thuis inmeten, gratis en geheel vrijblijvend. 

Raamdecoratie Velux® dakraam

U kunt kiezen uit vouwgordijnen, verduisterende of semi-transparante rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën. Op maat gemaakt voor elk type Velux® Dakraam. SOLIDE komt graag kosteloos bij u inmeten.

Duette® Gordijnen

Een Duette® Gordijn hangt in plissé vorm voor uw ramen. Deze kan geleverd worden met een verduisterende of transparante stof. Durft u een statement te maken in uw interieur? Kies dan voor een Duette® Gordijn in kleur. Op maat gemaakt.

multishade

Een Multishade is een combinatie van een rolgordijn en een jaloezie. Hij bestaat uit twee banen stof: een verduisterende stof en een transparante stof. Door de Multishade te bedienen overlappen deze banen en kunt u spelen met licht en schaduw in de ruimte van uw woning.

Vouwgordijn

Vouwgordijnen zorgen voor een elegante en stijlvolle inrichting. Hiermee creëert u een warm en fijn ‘thuis’. SOLIDE biedt u een ruime keuze in stoffen met talloze kleuren en designs. Altijd dus te combineren met uw eigen interieur.

Rolgordijn

Toe aan nieuwe Rolgordijnen? SOLIDE komt graag bij u thuis met onze stalen waarbij we uw wensen inventariseren en uiteindelijk tot uitvoering brengen. SOLIDE biedt u een breed aanbod in diverse soorten rolgordijnen met talloze kleuren en designs.

Kanaalstraat 47,
8181 HV HEERDE

Dit is geen bezoekadres; wij komen graag bij u thuis met onze demo’s en stalen.