Zonwering

De beste kwaliteit zonweringen voor buiten, met een mooi design, een solide constructie, een nette afwerking en een duurzame bescherming

SOLIDE zonwering

 

Solide Zonwering biedt vele producten om u zo optimaal te laten genieten van de zon. Met onze producten voor buiten kunt u ’s zomers in de schaduw op uw terras zitten of de zon buiten houden door bijvoorbeeld rolluiken of screens. Tegenwoordig worden deze producten met een goed oog voor design ontworpen en vervaardigd.

Al onze zonwering wordt uiteraard op maat gemaakt.

Om een beeld te krijgen van wat wij van SOLIDE te bieden hebben, kunt u hieronder bladeren door een gedeelte van ons assortiment.

   of bel: 06-51 77 59 30

Assortiment zonwering

Rolluik

Een Rolluik staat bekend om zijn veelzijdigheid. Zo zorgt een rolluik voor isolatie en verduistering van uw woning. Maar ook werkt hij geluidswerend en inbraak vertragend. De rolluiken van SOLIDE zijn dus duurzaam en functioneel.

Ritsscreen

Met een Ritsscreen houd je op een stijlvolle manier je woning koel, creëer je privacy en verhoog je het woongenot. Screens zorgen voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Ze worden op maat gemaakt en geheel passend bij de kleur en stijl van uw woning.

Markies

Met een markies combineer je zonwering met een nostalgische uitstraling. Het doek vervangen van uw huidige markies of een volledig nieuwe: voor beide kunt u terecht bij SOLIDE. Altijd op maat gemaakt en kosteloos inmeten en montage.

Uitvalscherm

Een uitvalscherm kan elektrisch of met de hand bediend worden. Beide is mogelijk bij SOLIDE. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende kleuren en designs voor het doek. SOLIDE komt graag bij u aan om gratis in te meten.

Terrasoverkapping

Of het nou mooi of slecht weer is, u kan onder onze terrasoverkappingen altijd heerlijk buiten zitten. Met ingebouwde LED-spots, zonwering, verwarming en/of verschuifbare wanden: voor u volledig op maat en naar wens gemaakt.

Schaduwdoek

Geluk zit in het zonnetje. Maar op sommige momenten zit je liever in de schaduw. Dat kan. Kies dan voor onze schaduwdoeken op maat gemaakt. In driehoek, vierkant, rechthoek of als harmonica te bestellen. SOLIDE komt gratis bij u inmeten en monteren.

Zonwering Velux® dakraam

De Zonwering voor uw Velux® dakraam heeft een slijtvast doek en heeft een transparante netstructuur zodat u nog steeds naar buiten kan blijven kijken. Op maat gemaakt voor elk type Velux® Dakraam.

Rolluik Velux® dakraam

Koel buiten? Warm binnen. Licht buiten? Donker binnen. Dat zijn een paar voordelen van uw Rolluik voor uw Velux® Dakraam. Voor de bediening van het rolluik kunt u kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne-energie. Duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Kanaalstraat 47,
8181 HV HEERDE

Dit is geen bezoekadres; wij komen graag bij u thuis met onze demo’s en stalen.