Recensies

Lees hieronder wat verschillende klanten over ons zeggen.

Recensies

“Dennis heeft bij ons 4 screens geleverd. Door ons op tijd besteld, door hem binnen de beloofde tijd geplaatst. Laat nu de zomerhitte maar komen!

Bij 6 bedrijven offerte gevraagd. Grote verschillen. En Dennis knalde eruit qua prijs/kwaliteit. Hij liet bij ons zien echt concurrerend te zijn. En ook vakbekwaam. 

Bij het inmeten toonde hij zich alert op onvolkomenheden in de maatvoering van de kozijnen die bij plaatsing problemen zouden kunnen geven en anticipeerde hij daarop. 
Bij het monteren vond hij gisse oplossingen bij aansluiting op het elektriciteitsnet en het uit het zicht houden van leidingen. Alles naar behoren opgeleverd. En nu is het aan Verano en Somfy om hun 5-jarige kwaliteitsgarantie waar te maken.”

Jan en Annet Piek - Ugchelen

“Wij hebben dubbelglas laten plaatsen. Vanaf het eerste contact liepen de afspraken prima. Wij zijn blij met SOLIDE en komen zeker terug. Zullen jullie ook bij vrienden aanbevelen. Succes met het bedrijf. Jullie zijn echt SOLIDE!”

Familie Ilbrink - Heerde

“Dennis heeft in de afgelopen jaren de nodige klussen voor ons uitgevoerd. Het begon met een zonnescherm voor het grote voorraam van  ons huis. Een prima offerte en een enthousiaste mail was voor ons de  aanleiding om met hem in zee te gaan. Wij hebben daarmee Dennis leren  kennen als een zeer sympathieke man, die zeer goed meedenkt, adviseert  en zorgvuldig werkt. Wij waren dermate enthousiast over zijn persoon en  over het geplaatste zonnescherm, dat we besloten om Dennis te vragen om  een aantal delen aan de buitenkant van de woning te schilderen. Ook  hierbij heeft hij uitgebreid met ons meegedacht over de kleuren en dat  kan hij goed: hij is een ware kleurenspecialist. Daarna hebben we voor  alle slaapkamerramen en het badkamerraam door Dennis inzet-horren laten  plaatsen. Op de eerste verdieping heeft hij voor het slaapkamerraam en  het badkamerraam een screen aan de buitenkant geplaatst: ook nu weer met goed (kleur)advies en perfect geplaatst. De gehele benedenverdieping  hebben wij door Dennis laten voorzien van nieuw dubbelglas. Elke keer wanneer wij denken een klus te hebben, die we niet zelf willen  uitvoeren, denken we eerst aan Dennis om die klus uit te voeren,  uiteraard binnen zijn, overigens ruime, vakgebied.”

Stephan en Anette Engelmann - Apeldoorn

Afspraak maken of meer informatie?

   of bel: 06-51 77 59 30

“Voor ons nieuwbouw huis waren wij op zoek naar raamdecoratie en ook advies. Wij hoorden van een goede ervaring met SOLIDE. En hebben toen contact gezocht met Dennis. En daar hebben we tot nu toe geen spijt van. Goed advies wat betreft vouwgordijnen voor de kantel-kiep ramen, genoeg keuze uit stoffen en kleuren. Ook over de levering en de montage zijn we zeer tevreden. Later hebben we nog een zonnescherm en een hordeur aangeschaft. En toen later bleek dat het scherm iets scheef ging hangen, werd het snel en goed opgelost.

Kortom; wij zijn blij met de producten en service van SOLIDE!”

Jeroen en Mira Bongers - Apeldoorn

“SOLIDE vond ik via internet nadat ik een onbestemd gevoel had gekregen bij de “diagnose”van een ander bedrijf. Van de 5 uitvalschermen waren opeens 3 motoren defect… 

De second opinion van SOLIDE (Dennis de Ruiter) gaf aan dat er inderdaad motoren defect waren maar slechts twee i.p.v. drie. De kosten van reparatie bleek ook nog een stuk voordeliger. Kortom, reden genoeg om voortaan met SOLIDE verder te gaan.”

Cees Wittekoek - Vaassen

“Waarom wij voor SOLIDE kiezen? SOLIDE levert degelijk, strak en goedwerk. Daarnaast hoef je maar te bellen en Dennis staat voor je klaar.

Dennis doet wat hij belooft en hij heeft kennis van zaken. 

Kortom, kies voor SOLIDE.”

Familie Hakkenberg - Apeldoorn

“Dennis heeft onze woning prima geschilderd. Snel en deskundig. Hij is een fijn persoon met wie je prettig contact hebt, iemand die je snel vertrouwd. Hij adviseert eerlijk en open, en komt eventueel met andere suggesties en ideeën. Hierdoor hebben we net wat andere kleuren gekozen die beter bij het huis passen. De kracht van Dennis is zijn adviesrol dat van toegevoegde waarde is voor je als klant. Ook de brede inzet van SOLIDE is handig en praktisch.”

Familie de Bruin - Oene

Kanaalstraat 47,
8181 HV HEERDE

Dit is geen bezoekadres; wij komen graag bij u thuis met onze demo’s en stalen.