Beglazing

‘Raam in uw huis kapot? Veiligheidsglas of dubbele beglazing, helder of bewerkt glas: SOLIDE komt graag uw raam vervangen’

Beglazing | particulier & zakelijk

Beglazing woningen

Zijn uw ramen in huis aan vervanging toe? Met ons assortiment dubbele (HR++) en triple beglazing kiest u voor comfort en energiebesparing in uw woning. Wij leveren en monteren hoogwaardig isolatieglas om een woning energiezuinig te maken. Ons HR++ glas levert uitstekende prestaties en zorgt naast warmte-isolatie voor geluidswering, bescherming tegen zon en voor inval van natuurlijk daglicht. Wij komen graag uw raam vervangen voor een scherpe prijs!

Beglazing bedrijven en kantoorpanden

Bent u op zoek naar ruimtelijkheid in uw kantoor? Kies dan voor onze glazen scheidingswanden en scheidingssystemen. Glas staat voor een open en transparante werksfeer. Een glazen wand in het kantoor zorgt voor een optimale spreiding van natuurlijk licht en een prachtig esthetisch effect. Dit zorgt ervoor dat er in de betreffende ruimtes minder kunstmatige lichtbronnen nodig zijn en helpt het energieverbruik te verminderen.

Ook zijn de glaspanelen geluidsisolerend voor extra privacy.

Kies uit helder glas voor een duidelijk doorzicht of ga voor bewerkt glas dat de privacy waarborgt, maar de lichtinval wel doorlaat.

Maak daarom nu een afspraak

   of bel: 06-51 77 59 30

“Wij komen gratis bij u inmeten. Na opmaak van een offerte en uw goedkeuring zijn onze levertijden van dubbelglas ongeveer 10-15 dagen.”

Ook glasplaten voor: koffietafels, whiteboards & scheidingswanden 

Denk ook eens aan glas voor uw kantoormeubilair: bijvoorbeeld een glasplaat op uw gasten- of koffietafel met daaronder bijvoorbeeld flyers of folders uitgestald. Of een glaspaneel van melkglas als een modern whiteboard. Deze laatste kan zelfs geleverd worden met magnetische eigenschappen. Alles natuurlijk op maat gemaakt.

Glas in uw wooninterieur

Glas in het woon interieur; natuurlijk is een glazen scheidingswand ook mogelijk in huis.
Maar denk ook eens aan schokbestendig glas voor legplanken, of als bovenblad op een tafel of voor een hocker. Ook een glazen wandbekleding behoort tot de mogelijkheden waardoor uw interieur van een eigen stijl en karakter wordt voorzien.
Glas in uw interieur zorgt voor een moderne uitstraling en is geheel naar eigen smaak te combineren met patronen en kleuren. Wij leveren elke glasplaat op maat!

Afspraak maken of meer informatie?

   of bel: 06-51 77 59 30

“Wij leveren elke glazen wand of plaat op maat. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit, maar staan wel bekend om onze scherpe prijzen!”

Kanaalstraat 47,
8181 HV HEERDE

Dit is geen bezoekadres; wij komen graag bij u thuis met onze demo’s en stalen.